© 2019 Cobra Wrestling Association. All Rights Reserved

Tap or Snap

Tijd voor een 2e aankondiging voor onze CWA Ferocity op 25 mei.

 

Na de match tussen Colin & Kevin Williams op Hey Lucha, postte Kevin z'n ongenoegen op sociale media,
Black Cobra was niet te spreken over de reactie van Kevin Williams, en verwittigde hem dat het de laatste keer was dat hij CWA zo publiek ten schande mocht brengen.


Cobra besloot in samenspraak met het CWA bestuur om hen in Zedelgem tegen elkaar te zetten, in een submission match, zo is er geen discussie mogelijk achteraf.
Wie van beide worstelaars komt er als beste uit?.Wie van beiden kan het publiek aantonen dat hij de betere is van de gebroeders Williams?

 

 

De originele post van Kevin Williams:

Cobra Wrestling Association Ik ben et kostbeu om in matches gegooid te worden zonder enige goedkeuring van mezelf 😠. Colin Williams vond et dus blijkbaar leuk om een match tegen mij aan te vragen bij cobra achter mijn rug om, als toppunt tijdens de match werd er gefoefeld met de belichting terwijl ik de bovenhand had en zo werd verrast en de match verloor. Beter nog moest ik zelvde avond nog samen met de Cwa tag team ''champions'' resultaat 2de verlies op 1 avond. Wrestling black cobra ik eis een rematch tegen Colin op ferocity en Ik hoop voor jou dat die match er komt of er zullen gevolgen zijn en die zullen niet te overzien zijn... It's gonna be a real NIGHTMARE.

 

 

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now